Președintele PSD Iași, Maricel Popa, susține că ieșenii nu au primit nimic din proiectatul PNRR, potrivit Reporteris.ro.

“Niciun proiect major nu este menționat în dreptul județului nostru. Nu este o regulă. Alte județe au investiții concrete de sute de milioane de euro, chiar miliarde de euro. Iașul este însă prins la categoria ”și altele”. ”Enumerăm câteva obiective, cu titlu de exemplu”, după o astfel de exprimare se găsește în general și județul nostru, fără ca acest lucru să reprezinte vreo asumare a unui proiect.

Acest document arată incapacitatea liderilor locali ai PNL și USR de a promova proiectele Iașului. Din păcate, alianța care ar trebui să lucreze în interesul ieșenilor, își urmărește doar propriile interese. Liderii liberali au mari probleme de imagine, cu dosare de corupție în lucru, iar liderii USR nu știu cum să mai facă să pună piedici proiectelor depuse de peneliștii de la Primărie și Consiliul Județean în ideea de a câștiga capital electoral. Este singura miză a celor de la USR. Cu astfel de oameni politici acuzați de corupție, cercetați de DNA și DIICOT, și cu amatori care își urmăresc doar propriile interese este aproape imposibil ca Iașul să aibă un cuvânt de spus la nivel central, în Coaliția de Guvernare. Concluzia este doar una: Iașul nu contează pentru Coaliția actuală de Guvernare la alocarea fondurilor ci doar la nivel de discurs public!

Din aceste motive, județul Iași nu are nici un proiect major de infrastructură rutieră,” susține liderul PSD Iași.

 

 

Articolul precedentPSD dă mai mult de jumătate din subvenții pe propagandă
Articolul următorLegea PSD a pensiilor se modifică