Recalcularea pensiilor se va întâmpla la termenul anunţat, respectiv la 1 septembrie, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, miercuri.

„Aş vrea să fac o precizare după ce am văzut în ultimele zile tot felul de presupuneri privind vizita FMI şi situaţia pensiilor. Voi fi cât se poate de categoric, recalcularea pensiilor se va întâmpla la termenul anunţat, în luna septembrie. Nu există mai multe tranşe şi nu există nici alte variante”, a spus premierul Marcel Ciolacu în şedinţa de Guvern.

„Ne-am asumat acest lucru şi acest lucru va fi făcut la 1 septembrie”, a spus el. Şeful Executivului i-a cerut ministrului Finanţelor să vină cu impactul neimpozitării pensiilor între 2.000 şi 3.000 de lei.

CITEȘTE ȘI Pensiile până în 3.000 de lei ar putea scăpa de impozit! Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Finanțelor să vină cu impactul bugetar

 
 

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentGabriela Firea rupe tăcerea: Au fost politicieni care s-au bucurat de momentul greu prin care am trecut. Sunt un candidat valabil!
Articolul următorSorin Grindeanu, față în față cu Anca Alexandrescu! Interviul anului, joi la ora 21:00, la Culisele Statului Paralel – VIDEO