PSD va depune în mod cert moțiune de cenzură. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a calificat  administrația PNL+USR drept “o mascaradă”, după ce “niște oameni au ocupat niște funcții și pălăria e prea mare pentru ei”. Liderul social democrat a declarat în emisiunea moderată de Victor Ciutacu că începe să se formeze o masă critică de oameni nemulțumiți care vor putea ieși în stradă odată cu renunțarea la restricții. “Vaccinul ne păzește de Covid, dar nu-i face mai deștepți pe guvernanți” a fost atenționarea lui Marcel Ciolacu pentru cei care speră ca lucrurile sa se îmbunătățească. Situația economica este evaluata drept dezastruoasă. PSD apreciază că sub  îndrumarea lui Florin Cîțu România s-a îndatorat cât pentru 100 de ani fără ca banii să se vadă sau să aducă vreun beneficiu oamenilor sau economiei. Gradul de îndatorare al României se apropie de 50% și Marcel Ciolacu a atenționat că la 55% se stopează orice ajutor social, iar la 60% se instituie procedura de infrigement.
Potrivit președintelui PSD, în prima lună după ce ar ajunge la guvernare, PSD ar opera majorările prevazute anterior pentru pensii și alocațiile copiilor.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentCULISE STATULUI PARALEL. Cristian Rizea despre motivul pentru care Adrian Năstase a pierdut alegerile prezidențiale din 2004
Articolul următorDNA i-a deschis un nou dosar lui Dragnea, ca să pună presiune pe judecători