Președintele a înțeles că alegerile anticipate sunt soluția și nu are o alternativa la criza al cărui autor moral este. Este concluzia președintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a ținut să sublinieze că “ceea ce trăim acum este consecința încălcării spiritului Constituției de către șeful statului prin constituirea Coaliției perdanților”.
Liderul social democrat s-a pronunțat ferm pentru alegeri anticipate și a repetat apăsat că PSD nu va sustine sub nicio formă un guvern liberal. Chiar a precizat că cine ar susține un guvern liberal în mod evident ar trebui să plece din partid. “Criza este la domnul Iohannis”, a afirmat Marcel Ciolacu și a anunțat că s-a convenit în partid ca listele parlamentare să rămâne neschimbate în cazul alegerilor anticipate. Condiția obligatorie pentru investirea unui guvern cu mandat limitat pana la anticipate este un decalog de măsuri economico-sociale. Între acestea sunt plafonarea prețului la energie, majorarea alocațiilor și a pensiilor, implementarea PNRR, vaccinare dublata de testare masivă.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentIohannis, reacție de ULTIMĂ ORĂ: Astăzi avem aproximativ 15.000 de cazuri de COVID-19 și 330 de decese. Este o CATASTROFĂ!
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Cine este Dan Vîlceanu, posibilă propunere de premier din partea PNL