Mai multe voci susţin că preşedintele Klaus Iohannis şi-a depăşit prerogativele constituţionale.
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că nu este oportun pentru PSD, în acest moment, un demers de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, România nefiind pregătită pentru o astfel de acţiune „într-un asemenea haos”, transmite Agerpres.
„Nu cred că este oportun în acest moment politic pentru PSD să pornească un demers de suspendare a preşedintelui. Cred că, după ce avem creionată o majoritate în Parlament, să depunem o moţiune de cenzură şi să avem creionat un program economic coerent până la alegerile viitoare”, a declarat Ciolacu duminică seară, la România TV.
La observaţia moderatorului că o astfel de atitudine ar putea fi interpretată drept slăbiciune politică, liderul social-democrat a afirmat că este, de fapt, „o dovadă de maturitate politică”.
„Nu cred că e în acest moment pregătită România pentru un asemenea demers. Mai ales într-un asemenea haos. Să nu facem un haos şi mai mare decât haosul existent. Trebuie să avem măsură. Fiecare om politic a plătit la un moment dat pentru excesele sale. Acum avem de a face cu un abuz de putere, categoric”, a opinat Marcel Ciolacu.

Articolul precedentTeodorovici, în nume propriu: îl suspendăm pe Iohannis
Articolul următor100% TU DECIZI! Silvia Dinică a plecat de la catedră la tribună