Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a promis lui Gigi Becali că rezolvă problema cu accesul FCSB pe noua arenă din Ghencea.

Florin Talpan, juristul CSA, susține că există un diferent de natură juridică între FCSB și CSA Steaua.

Marcel Ciolacu a spus că Stadionul Ghencea este al statului român. Construit din banii românilor. Prin urmare, nimeni – rețineți, nimeni, nu își poate aroga vreun drept de proprietate asupra lui sau să dispună după bunul plac cine îl folosește sau nu.

Conform legii, acel stadion poate fi închiriat de oricine plătește și respectă regulile. Adică inclusiv de FCSB! – a spus Ciolacu la Prosport.

Litigiile între diferitele părți nu au nicio legătură cu dreptul de a folosi un stadion. Ca să fiu clar: dacă un primar are un proces cu un cetățean, atunci acel cetățean nu mai poate primi nicio autorizație de la primărie pentru că se judecă cu primarul?! Este total absurd!

În plus, orice control al Curții de Conturi ar arăta că într-o situație de genul acesta a fost prejudiciat bugetul prin refuzul de a încasa bani din folosirea stadionului.

Îmi doresc ca noul ministru al Apărării să clarifice toate aceste aspecte pentru că este total neproductiv ca un stadion în care s-au investit zeci de milioane de euro să fie folosit la capacitate minimă doar pentru a hrăni orgoliile unora și altora”, a spus Ciolacu, pentru ProSport.

„Vă spun sincer că mă surprinde plăcut Marcel Ciolacu. Nu am o relație de prietenie cu el, ci pur si simplu avem o relație de respect. Prin această poziție, Marcel Ciolacu a demonstrat că în România încă mai sunt bărbați adevărați.

Eu unul nu mai credeam… Dar, el a sesizat perfect ce mi se întâmplă mie în Ghencea, iar Marcel intervine acum pentru toți cei care vor să plătească și să joace în Ghencea, nu doar pentru mine. În plus, Marcel Ciolacu are dreptate cu Curtea de Conturi, potrivit Sport.ro.

Articolul precedentSorin Grindeanu vrea încă o tură la ministerul transporturilor
Articolul următorMiron Mitrea, despre revenirea în politică a lui Gabriel Oprea: „Am lucrat cu el, e un politician de cuvânt”