Disperarea, sărăcia și depășirea limitelor suportabilității măsurilor luate de guvern, toate acestea i-au determinat pe români să iasă în stradă, afirmă liderul PSD Marcel Ciolacu.

”Nu mai încercați să vedeți politizare acolo unde e doar #disperare, sărăcie și silă pentru modul în care guvernați!!!

Nu pedepsiți un popor întreg pentru că nu sunteți voi în stare să închideți 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că ați pus statul român în genunchi și nu sunteți în stare de nimic!

Lumea a ieșit în stradă din disperare, din #sărăcie și pentru că s-a săturat de voi și de #aberațiile voastre! Le-ați distrus locurile de muncă! Le-ați ținut copiii fără școală! Le-ați închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideți magazinele!

Soluția nu e cea cu care sunteți obișnuiți, aruncarea vinei pe alții. Soluția este #regândirea restricțiilor aberante introduse. Iar, dacă voi nu sunteți în stare, este momentul ca președintele Iohannis, cel care v-a încredințat această guvernare eșuată, să revină de la plantat copaci și să-și asume responsabilitatea!” a declarant Marcel Ciolacu, azi.

Articolul precedentIa pastila SRS: Nu va fi revoluție! Doar promenadă
Articolul următorVIDEO Culisele statului paralel, marți, 30 martie: Interviu-bombă cu fostul baron PSD Nicușor Constantinescu