După ce Ionel Dancă a ironizat-o pe Gabriela Firea, care în urmă cu patru ani promitea #revoluţia în traficul bucureştean, Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, i-a amintit cancelarului guvernului despre modernizarea parcului auto din capitală, fiind achiziţionate peste 400 de autobuze noi. 

‘Primarul Firea, în ciuda opoziției constante a PNL și USR, a reușit demararea celui mai ambițios program de înnoire a parcului auto, a pornit proiecte de park-and-ride, a inaugurat linii dedicate de transport în comun.

În ciuda opoziției fără sens a USR și PNL, Primăria Generală a achiziționat 400 de autobuze Euro 6 care au înlocuit autobuzele vechi care sporeau riscul unor accidente similare cu cel de astăzi.

Domnul Dancă, ceva șef de cancelarie, sare din liniștea sărbătorilor de astăzi cu acuze mincinoase la adresa primarului Gabriela Firea.

Domnul Dancă, de la înălțimea celor șapte consilii de administrație din perioada Cioloș, își permite niște considerații complet deplasate la adresa celui mai performant primar pe care l-a avut Capitala.

Care ar fi fost situația transportului în comun în București fără aceste măsuri? Nu vrem să ne gândim…

Deci, domnule Dancă, în lipsa unei contribuții rezonabile la viața bucureștenilor prin consilierii PNL și ai prietenilor din USR, poate ar fi mai bine să continuați cu șeful dumneavoastră, premierul Orban, turul prin cârciumi” – a transmis Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, într-un comunicat de presă.

Articolul precedent„Culisele puterii”. Miron Mitrea: Ludovic Orban, premiantul săptămânii. S-a dus și a băut o bere la terasă – un gest normal
Articolul următor„Culisele puterii”. Miron Mitrea: De la 1 iulie, primarii vor fi interimari până la alegeri dacă Parlamentul nu transpune decizia CCR