Într-un interviu acordat ziarului “Evenimentul zilei.” Codrin Ștefănescu dezvăluie că Liviu Dragnea a ajuns persona non grata în PSD și că 130 de parlamentari care-l apreciau pe Dragnea au fost zburați de pe listele electorale.

“În PSD-ul condus de Marcel Ciolacu și Vasile Dîncu subiectul Dragnea este interzis. Toți cei care am fost sau suntem apropiați de Liviu Dragnea am fost înlăturați, scoși din primele linii ale partidului,” mai susține fostul secretar general al partidului.

“Deși Ciolacu a dormit în casa lui Liviu, a mâncat la masa lui Liviu, a pescuit cu Liviu.

Vasile Dîncu a fost prietenul lui Liviu. Dragnea l-a pus vice-premier în Guvernul Cioloș. Pe Sorin Grindeanu, Dragnea l-a făcut premier. Pe Mihai Tudose, Dragnea l-a făcut premier. Și acum toți tremură de frica sistemului.

PSD este condus acum de oameni lași, lipsiți de caracter. Ei tremură de frică să nu își piardă funcțiile obținute la Congresul de anul trecut. Le este frică de sistemul care îi controlează. De aceea sunt ei lași, se comportă ca niște moluște.

Sistemul este acea formă de organizare paralelă a statului care controlează instituții dar și pe cei din conducerea PSD. Când liderii de azi ai PSD primesc ordine de la sistem încep să tremure și le execute”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu este unul dintre puținii foști lideri PSD care comunică zilnic cu Liviu Dragnea. Prin intermediul mesajelor acestuia, cititorii social democrați află de starea de sănătate a lui Dragnea și de modul cum a trecut peste boala COVID-19, fiind tratat doar cu Vitamina C și Vitamina D.

În timpul ultimei guvernări PSD, Liviu Dragnea a lansat propunerea legislativă ca fiecărui român să i se administreze timp de cel puțin șase luni Vitamina D, pentru întărirea sistemului imunitar. “Dacă s-ar fi adoptat programul, România ar fi fost prima țară europeană care ar fi imunizat populația în avansul pandemiei,” a declarat pentru RealitateadinPSD Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentCiolacu, mesaj de Anul Nou: Ne vom întoarce!
Articolul următorAlexandru A.: Teoria neștiinței. Sau cum ne îndepărtăm de la adevăr prin prostie – virusul care bate până și covidul