Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, liberalul Alin Nica, preşedintele interimar al PNL Timiş, l-a prezentat pe fostul preşedinte al CJ Timiş şi al PSD Timiş, Titu Bojin, ca un „exemplu de cumsecădenie”.

Consiliul Judeţean Timiş a organizat miercuri 28 iulie 2021 o şedinţă festivă pentru a marca momentul în care, la 28 iulie 1919, a fost instaurată prima administraţie românească a judeţului Timiş-Torontal, cum se numea atunci judeţul Timiş. La şedinţa festivă au participat şi doi dintre foştii preşedinţi ai CJ Timiş, Viorel Coifan (PNL) şi Titu Bojin (PSD). Dacă pe Coifan (PNL), Alin Nica l-a dat ca exemplu de eleganţă în politică, pe Titu Bojin, Alin Nica l-a dat exemplu de cumsecădenie.

„Pentru mine, Titu Bojin este un exemplu de cumsecădenie, lucru pe care în primul rând îl înveţi la sat, când te întâlneşti cu toată lumea şi trebuie să te înţelegi cu toată lumea, ca într-o mare familie. Şi domnia sa a fost primar de comună, ca şi mine. Sunt multe lucruri pe care le respectă omul simplu de la sat. Pe lângă morala creştină, e acea morală sătească, care reprezintă fundamentul pentru orice om”, a spus Nica în prezentarea făcută lui Titu Bojin. În discursul său, Bojin, trecut la UNPR şi ALDE după plecarea din PSD, s-a declarat bucuros că în mandatul său a fost instituită Ziua Judeţului Timiş. „Am fost aproape 11 ani primar, am fost 20 de ani consilier şi patru ani preşedinte al Consiliului Judeţean. Sunt bucuros şi mândru pentru cetăţenii Banatului pe care îi respect şi care sunt oameni deosebiţi”, a declarat Titu Bojin în discursul său.

Articolul precedentIa pastila SRS. Prostia lui Arafat
Articolul următorRaed Arafat vine la “Culisele Statului paralel” – Secretarul de stat răspunde celor mai DIFICILE întrebări – ora 18:00