Președintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, s-a înțeles cu liderul Pro România Craiova, Cătălin Resceanu, să preia inițiativele din campanie ale celor din urmă, Green City și Smart City.
”Organizaţia Pro România Craiova, în frunte cu preşedintele Cătălin Resceanu, se alătură, începând de azi PSD Craiova. Nu vin pentru funcţii, vin pentru proiecte! Am fost de acord să preiau proiectele susţinute de Pro România Craiova în campania electorală de la alegerile locale, considerând că şi cetăţenii care au votat acest partid au dreptul să fie reprezentaţi, chiar dacă partidul votat de ei nu a atins pragul pentru a accede în Consiliul Local Municipal (…)Ca preşedinte PSD Craiova le urez bun venit în echipă şi mult succes”, a anunţat, vineri, Lia Olguţa Vasilescu.
La rândul său, liderul Pro România Cătălin Resceanu a precizat că 427 de persoane au trecut la PSD și că cele câteva mii de alegători care au votat cu partidul lui Ponta au dreptul să fie reprezentați mai bine. “PSD Craiova este garanţia că ceea ce am promis se va şi întâmpla”, a precizat Cătălin Resceanu.