Administrația useristă a Timișoarei a terminat cei 50 de milioane de lei, primiți de la Guvern, pentru Colterm, furnizorul de încălzire a mai mult de jumătate dintre apartamentele din oraș. Proaspăt bunică, Lia Lucia Epure, scrie înfrigurată:

Știam despre “vara indiană”, despre “frigul polar”, “iarna siberiană”…

Acum, cu tristețe, mă simt încercată de starea unui frig fritzilian, de calorifere mai reci cu 6 grade Celsius, aud durerea muncitorilor din Colterm, incapabili de a descărca vagoanele de cărbuni, sub înghețul ierni….timișorene….

Simt revolta oamenilor care nu vor suporta tehnicile de asuprire prin îmbolnăvire, marca București, via Nicușor Dan. Nu ne interesează.

Aici, Timișoara, primul oras liber de comuniști, marxisti, golani și impostori.

Nu am acum coloana sonoră a postului Europa Liberă. Poate nici nu e nevoie.

Ne avem pe noi!” – a scris cunoscuta jurnalistă pe pagina ei de facebook.

Tot ieri, parlamentarii PNL i-au răspuns edilului USR al Timișoarei, la întrebările legate de soluțiile pentru salvarea situației COLTERM, pusă de către oamenii lui Fritz în insolvență. Aceștia i-au cerut primarului să vină cu un plan de managment de ieșire din criză.

Publicația locală Impact citează un patron de mină care nu a câștigat licitația organizată de Colterm, pentru achiziția de cărbune, din cauza “băieților deștepți” cu firme de apartament, preferate de oamenii lui Fritz.

Articolul precedentPSD dă de pământ cu Legea Popescu de reducere a facturilor la energie
Articolul următorDeputatul PSD Radu Cristescu sare la gâtul multinaționalelor din energie