Analistul Cozmin Guşă prevestea în urmă cu ceva timp ce între 15 – 20 noiembrie şi Crăciun va avea loc o carantină mondială.
“Un lockdown mondial, previzibil, discutat deja în marile cancelarii. Eu am informația din interiorul Guvernului Germaniei, conform căreia, marile puteri care includ aici și Uniunea Europeană în bloc, dar și Rusia, China și chiar și Turcia, discută în acest moment posibilitatea unui închideri a lumii, undeva între 15 și 20 noiembrie, timp de o lună, până în buza Crăciunului 2020.
Asta înseamnă o stare de urgență generalizată, cu regulile implicate de restricționare totală a contactelor inter-umane în afara celor necesare, tocmai pentru ca să limiteze efectul pandemiei. Atunci, în acest context de lockdown mondial, alegerile din România ar pica exact în mijlocul acestui lockdown și devin nepotrivite împotriva valului”
(15 octombrie, discuția cu Bogdan Chireac la DCNEWSTV)
Cozmin Guşă susţine acum că „sistemul ATI va crăpa în curând” şi Klaus Iohannis ştie asta, dar continuă să peroreze despre salvarea României prin alegerile parlamentare.
El susţine că Iohannis a upgradat poziţia de şef de ospiciu din cartea scrisă de el.

Articolul precedentEXPLODEAZĂ MĂMĂLIGA?
Articolul următorNepotul lui Vasile Dâncu va controla întreg sistemul informatic al guvernului