Fostul ministru al Apelor și Pădurilor, Doina Pană, din guvernul Mihai Tudose, a acuzat că cineva a vrut să-i ia viața, în timpul mandatului său.

Iată că după doi ani, IML confirmă ipoteza. Făptuitorii nu au fost prinși, chiar dacă victima are un cerc de suspecți.

Procurorii s-au mișcat lent, posibil din cauza pandemiei.

Întrebată de către jurnaliști, dacă a solicitat schimbarea încadrării în acest dosar în „atentat la siguranța națională”, Doina Pană a precizat că „inițial, nu mi-am luat avocat. Eu eram partea vătămată, dar la un moment dat, având niște confuzii, mi-am luat. Discutând cu avocatul, dumnealui mi-a spus și îi dau dreptate, că ancheta nu ar trebui să meargă pe vătămarea unei persoane fizice. Ce mi s-a întâmplat mie a fost când eram ministru într-un domeniu de securitate națională și, de fapt, ar fi mult mai mult decât atentat la viața mea. Nu știu dacă se va schimba încadrarea.”

„Ar fi benefică încadrarea, pentru că atunci și instituțiile de informații ar fi implicate și procurorului de caz i-ar fi mult mai simplu, ar avea mai multe date.”, a încheiat Doina Pană.

 

 

Articolul precedentPSD: Iohannis și Cîțu au au reușit să corupă procesul de vaccinare anti-COVID
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 144. Șoșoacă lovește din nou: gest controversat după ce s-a cocoțat pe o statuie