Candidata PSD pentru funcția de primar general nu crede în sondajele făcute la ieșirea de la urne și consideră că victoria poate fi declarată doar atunci când s-a terminat de numărat și ultimul buletin de vot.

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, susține că, în ciuda rezultatelor care au venit la partide, ea este încrezătoare în victorie. Firea arată că ea nu crede rezultatele Exit POLL și va face declarații după ce va vedea rezultatele oficiale.

”Este datoria noastră să respectăm votul cetățenilor. Eu sunt încrezătoare, sunt optimistă, le mulțumesc tuturor bucureștenilor, inclusiv celor care m-au votat și celor care nu m-au votat.

Eu voi avea o declarație după ce vom avea cifrele oficiale. Știți părerea mea despre Exit Poll-uri. Data trecută mă dădeau la 10 procente în spate și, până la urmă, au fost doar 4 procente.

Le cer colegilor mei să nu mai plece din secții, să plece fără a semna procesele verbale. Le cer colegilor mei să stea în secții și să apere voturile noastre.

Știți părerea mea este exit-poll-uri, de ce să vorbim ca niște învinși? Eu vreau să așteptăm numărătoarea tuturor voturilor, până la ultimul vot de la ultima secție de votare.

 

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu: „Le cer oamenilor noștri să rămână până la ultimul vot de numărat în secții”
Articolul următorCare a fost prezența la vot la nivel național – Cele mai noi date de la Biroul Electoral Central