Bugetul Primăriei Capitalei a trecut în ședința de ieri. Persoanele cu dizabilități pierd însă jumătate din banii pe care îi primeau anul trecut.

„Noul primar demonstrează, încă o dată, că nu este interesat de problemele oamenilor, de necazurile sau grijile lor. Iar azi (vineri -n.r.) și-a arătat cu prisosință fățărnicia și lipsa totală de empatie atunci când a anunțat, relaxat, ca adulții cu dizabilități vor primi de acum încolo 250 lei/ lună, și nu 500 lei/lună! Ce contează că oamenii aceștia sunt cei mai amărâți dintre noi, că pentru ei fiecare bănuț contează! Să se descurce cum pot! Ce dacă nu au primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui!”, a scris vineri seara pe Facebook Gabriela Firea.

Ea susține că nici apelul Gabrielei Șerbănescu, reprezentanta persoanelor cu dizabilități, prezentă la ședința CGMB, nu l-a impresionat: „Pentru că, de fapt, nu îi pasă! Vor urma și alte tăieri, de la Programul FIV, de la familiile monoparentale…”

De asemenea, fostul primar general al Capitalei a postat o declarație a lui Nicușor Dan, din campania electorală, prin care promitea că nu va tăia alocațiile pentru persoanele cu dizabilități.

Firea îi mai trasmite edilului șef: să-ți fie rușine!

Articolul precedentCristian Rizea, la Culisele Statului Paralel: „Am decis să mă bat cu acest sistem mafiot condus de Dodon și Plahotniuc”
Articolul următorAdrian Năstase ironizează asociațiile gen “patru piciorușe” și pe botezătorii lui Arthur