Gabriela Firea ia în calcul formularea unei plângeri penale după ce a constat că 10% din voturile din Capitală au fost voturi nule.
Gabriela Firea consideră că e nedrept că BEC nu analizează contestațiile depuse de PSD. Fostul edil ia în calcul sesizarea parchetul cu privire la neregulile de la alegerile locale din Capitală. Aceasta susţine că 10% din voturi au fost nule, fapt fără precedent.
“Avem în premieră 65.000 de voturi nule în Capitală. Aproape 10% din voturile exprimate. Să înţelegem că oamenii nu ştiu să voteze sau mâzgălesc buletinele de vot? Pe urmă diferenţele majore între procesele verbale venite de la secţii şi cifrele care se găseau la AEP. 200-300 de voturi în plus pentru contracandidatul meu pe unele procese verbale.
Dacă nu se va întâmpla nimic la BEC, din respect pentru democraţie şi votul cetăţenilor, ne vom adresa mai departe şi vom face o plângere la parchet, astfel încât să aflăm ce s-a întâmplat. Dacă PSD era la guvernare și apăreau aceste imagini, toată Piaţa Victoriei era plină”, a afirmat Firea la România TV.

Articolul precedentMitrea recomanda un pas în spate perdanților, chiar și doamnei Gabriela Firea
Articolul următorPSD a câștigat cu 41,9% alegerile din Vrancea