Fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, s-a cununat civil cu Andreea Macovei. Nașii sunt Ligia și Emanuel Gheorghe, nașa fiind consilierul pentru comunicare al Gabrielei Firea.

Relația dintre Aurealian Bădulescu și Andreea Macovei a început în urmă 7 luni, scriu jurnaliștii de cancan. Cei doi s-au cunoscut printr-o prietenă și au devenit foarte repede un cuplu. Consilierul general al PSD s-a îndrăgostit pe loc, iar cererea în căsătorie a venit imediat. Ceremonia religioasă va avea loc pe 11 iunie, la o biserică din Voluntari.

Cuplul i-a ales nași pe Ligia și Emanuel Gheorghe și soții Daniela și George Barcan. Cu toate că se cunosc de puțin timp, cei doi au avut ieri cununia civilă. Un invitat foarte important a fost Gabriela Firea, ministru al Familiei și fost primar general al Capitalei, alături de soțul ei.

„Casā de piatrā, Andreea și Aurelian! Sā fiți sānātosi și fericiți! Nu există o relație, o comuniune, o companie mai frumoasă, mai fermecătoare și mai prietenoasă decât o căsătorie bunā”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook. Aceasta le-a arătat fanilor și poze de la eveniment.

Consilierul general al PSD, fost viceprimar, a povestit că a fost dragoste la prima vedere și că nu a avut nevoie de foarte mult timp pentru a își da seama că ea este aleasa. Aurelian Badulescu a mai fost căsătorit o dată, dar asta nu l-a oprit să iubească din nou. Acesta are și patru copii cu prima parteneră.

„Când e dragoste mare, vă dați seama, nu mai încape loc de așteptare. Există și o vârstă la care trebuie s-o terminăm cu lucrurile care, la un moment dat, poate, ne-au prins bine… Acum, gata, asta a fost!…”, a declarat Aurelian Bădulescu pentru Fanatik.ro, adăugând că „Andreea e o fată normală, ce să vă spun despre ea?… Nu are nicio legătură cu viața politică. E o fată din Piatra Neamț care își vede de treaba ei… Nu-mi place mie să vorbesc mult despre chestii personale”.

 

Articolul precedentMarcel Ciolacu nu vrea să aibă pensie specială
Articolul următorComisia Europeană scutește Ungaria și Slovenia de embargoul petrolului din Rusia