Gabriela Firea acuză un linșaj mediatic la adresa sa, cu scopul compromiterii, declanșat chiar în ziua în care suspendarea sa din PSD a expirat și a revenit în toate funcțiile pe care le deținea.  “Aceste atacuri trebuie să înceteze!”, a afirmat fostul edil și ministru, într-un mesaj pe rețelele de socializare. “Plângerea împotriva acționarilor, managementului și redactorului-șef al postului este scrisă, o vom depune imediat,” a mai transmis Firea.

“Știrile” prezentate de România Tv, prin alăturarea numelui meu și al soțului meu de subiectul extrem de grav al dosarelor sociale false din Județul Ilfov, arată o lipsă crasă de deontologie profesională, de informații elementare ale meseriei, ori o manipulare de proporții. Și asemenea fabricație nu apare întâmplător în ziua în care colegii mei, în Consiliul Politic Național PSD, au decis revenirea mea în funcțiile politice de prim-vicepreședinte PSD și președintă PSD București, printr-un vot acordat în unanimitate.
 
1. Nu există vreo legătură între mine, soțul meu, primăria orașului Voluntari sau domeniul educației copiilor în care lucrează sora mea și cazul dosarelor sociale falsificate! Acest lucru poate fi probat ușor văzând atribuțiile instituțiilor implicate sau solicitând informații din partea acestora.
 
2. Prin acest nou scandal, al presupusei implicări a noastre în situația cu dosarele false din Ilfov, se continuă seria de intoxicări, atacuri la persoană, linșaj mediatic și manipulări din ultimele luni de zile. Există un singur obiectiv, să mă compromită public și să adâncească percepția negativă care s-a încercat să se creeze în vară prin scandalul azilelor.
 
3. Toate acestea pentru un simplu motiv: nu există vreo decizie a instanței care să mă învinovățească în cazul anchetei azilelor și pentru că adevărul începe să iasă treptat la iveală. Cred că sunt relevante informațiile și declarațiile publice ale avocaților care au acces la dosar.
 
4. Aceste atacuri trebuie să înceteze măcar din respect pentru publicul telespectator. Am apelat la instrumentele pe care le are la dispoziție orice cetățean lezat public. Am făcut plângeri la Consiliul Național al Audiovizualului pentru toate denigrările. Unele sesizări au fost soluționate, cu amendă, altele își urmează cursul. Însă, limita a fost depășită, după patru luni de presiune zilnică. Familia mea trebuie să se simtă protejată, așa ca vom apela la justiție!
 
5. În plus, sunt convinsă că cetățenii sunt mult mai inteligenți decât cei care au apăsat butonul ca eu să fiu denigrată zilnic. Să ne uităm în urmă, la evoluțiile politice, și vom vedea că niciodată nu au câștigat pe termen mediu și lung cei care au apelat la jocuri și campanii murdare, bazate pe minciuni, manipulări, jigniri, atacuri la demnitatea umană.
 
6. Toată viața mea am dedicat-o oamenilor, am ajutat oameni în nevoie, la fel și soțul meu. Nu am fi putut face rău cuiva. Ne stă mărturie toată activitatea noastră pe care nu o poate știrbi cineva, oricât s-ar chinui,” a scris Gabriela Firea.
 
 
 
Articolul precedentPUSL susține în continuare candidatura Gabrielei Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei și salută revenirea în funcțiile de conducere din PSD
Articolul următor500 de lei pentru preșcolarii și elevii din familii cu probleme materiale – Anunțul Gabrielei Firea