În comuna Sâmbăteni din judeţul Arad s-a declarat un focar de coronavirus, inclusiv medicul fiind infectat. Primarul PSD, Ioan Turcin, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene. În loc de materializarea acţiunilor, au făcut declaraţii politice. 

Senatorul PSD Mihai Fifor îi acuză pe oficialii liberali de la judeţ de demagogie. 

„În loc să ajutați, cu un tupeu ordinar ați căutat să aruncați răspunderea pentru ce se întâmplă la Sâmbăteni pe spatele primarului Ioan Turcin și asta doar pentru că acesta reprezintă alt partid decât PNL.

În loc de sprijin, ați luat poziția mutului atunci când, îngrozit de amploarea infecției din comună și dornic să apere sănătatea localnicilor, primarul Turcin v-a cerut în mod repetat sprijinul.

Nu puteți spune că nu știați că singurul medic de familie din Sâmbăteni este depistat pozitiv, pentru că aveați informația inclusiv de la primar. Dar asta nu v-a făcut să trimiteți alt medic acolo. Cum nu ați răspuns nici solicitării de a lua măsurile legale care se impun și care vă stau în atribuțiuni pentru a testa locuitorii comunei Păuliș pentru a stabili cât de gravă este situația infectărilor cu Covid-19.

În loc de măsuri, ați preferat gargara politică pentru că nu vă pasă de sănătatea cetățenilor comunei Păuliș și satului Sâmbăteni. Pentru voi totul este doar calcul electoral.

Situația asta nu mai poate continua! Intrați-vă în atribuțiuni, informați corect cetățenii din Păuliș, apărați-i și lăsați politica pentru mai târziu. Altfel vă veți face vinovați de orice eventuală creștere a numărului de îmbolnăviri care ar putea fi provocată de lipsa voastră de implicare!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Articolul precedentPSD susține ca liberalilor le este frica de alegeri
Articolul următorPreședintele PSD sustine ca romanii se testează singuri la preturi de 4 ori mai mari decât în Europa