În prag de lockdown din cauza numărului mare de noi cazuri COVID-19, fostul ministru de Interne (MAI) a răbufnit într-un mesaj, publicat pe rețelele sociale, adresat guvernului.

Mihai Fifor (PSD), fost ministru al Afacerilor Interne, susține că guvernul Orban bagă spaima în oameni fără motiv. În plus, Fifor mai spune că „Guvernul lui Iohannis îi omoară, la propriu, pe români!”

Într-o postare publicată pe contul său de Facebook, Fifor spune: „Prostia guvernului omoară mai mulți oameni decât a omorât virusul.
Guvernul lui Iohannis îi omoară, la propriu, pe români! Oamenii mor din cauza prostiei, a incompetenței și a măsurilor pe care guvernul Dreptei Unite le-a adoptat.
Peste 5.000 de români au murit în 3 luni, iunie, iulie și august, doar din cauză că guvernul a blocat accesul bolnavilor cronici la serviciile de sănătate de care aveau nevoie.
Datele INS arată că în perioada iunie-august în România s-au înregistrat 7.441 decese în plus față de media ultimilor 9 ani, din care mai puțin de o treime, 2.291, au fost provocate de Covid-19.
Guvernanții nu au ținut cont nici un moment de poziția PSD, de poziția fostului primar al Capitalei, Gabriela Firea, care a cerut permanent guvernului PNL să nu mai sperie oamenii cu mesaje alarmiste nefondate și să nu mai închidă spitalele care ar fi trebuit să trateze bolnavii cronici.
Românii trebuie să sancționeze acest comportament criminal. Guvernul lui Iohannis este mai rău decât coronavirusul și trebuie să plece cât mai repede de la conducerea țării.”, a transmis fostul ministru.

Articolul precedentALEGERI CU ORICE PREȚ?
Articolul următorAlexandru Rafila atenționează ca ne îndreptăm spre 10 000 de cazuri