Anormalitate a devenit normalitate, este constatarea lui Liviu Dragnea, din spatele gratiilor de la Rahova. Cu mult umor și cu putere de analiza remarcabila, fostul șef al PSD a mărturisit ca este uimit de transformarea țării după apariția coronavirusului. 
“De aici România se vede într un mod real. Lucrurile sunt foarte simple. Este o democrație mincinoasă astăzi în România, unde drepturile au devenit un moft. Din punct de vedere economic lucrurile stau foarte rău. Majoritatea oamenilor de afaceri au probleme, sute de mii de firme în faliment sau în prag de faliment. Aproape un milion de șomeri. Programele din agricultura s au suspendat. Subvențiile întârziate. Salarizarea, pensiile sunt în schimbare, nesigure. Se da vina întotdeauna pe pandemie”, au fost avertismentele grave din partea lui Liviu Dragnea care se așteaptă ca Puterea sa se razboiasca iarăși cu  el.  Dar Dragnea are puterea sa se distreze și constata cu mult umor: “am văzut un ministru  în chiloți care dădea interviuri, președintele face gimnastica la televizor, întindea mâinile, săracu, cât e distanta sociala, au la radio mesaje de interes public, în care domni sau doamne, cred ca sunt actori, își fac meseria foarte bine și spun cu intonație, grav, despre necesitatea de a putea masca, despre cât de important este sa nu distrugem toată munca celor care ne au aparat și ca este o campanie inițiată de Guvernul României. Pai, și Guvernul României sta și bea în cabinete, prin Palatul Victoria. Adică, noi finanțam cu bani publici o campanie sa purtați voi masca numai ca noi nu putem”, a zugrăvit tabloul hilar al României din aceste zile Liviu Dragnea.

Articolul precedentLiviu Dragnea: Dacă l au ales pe Marcel Ciolacu sa l sprijine!
Articolul următorVIDEO ULTIMA PARTE A INTERVIULUI EXCLUSIV Liviu Dragnea, episodul 4 | Cum se vede România din închisoare: ”În PSD e ”BAHAOS”