Fostul președinte al PSD lansează un atac dur la noua coaliție de guvernare. Numește Coaliția “Alianța Rușinii Naționale.”

“De astăzi, începe masacrul societății românești și vânzarea, pe față, a țării noastre de către Alianța Rușinii Naționale. De azi, e clar pentru oricine a votat PSD că s-a trezit, peste noapte, în pat cu Iohannis. Că s-a trezit prizonierul intereselor unui singur om, bolnav de putere și îngrozit de justiție.

E cea mai neagră zi a politicii românești și a sorții românilor. Pentru că, de azi, clica lui Iohannis a acaparat țara. O țară pe care, anterior, au făcut-o săracă și bolnavă… O să fim martorii multor nenorociri de aici înainte.

Însă, tot de astăzi, noi începem lupta cu trădătorii și vânzătorii. Cu tot ce putem, cu tot ce avem la dispoziție, până la capăt! Pentru că ce nu au înțeles ei e că românii nu sunt singuri și nu sunt predați și vânduți, așa cum sunt Iohannis și slugile lui din PSD și PNL. România e a românilor și așa trebuie să rămână!”, a scris Liviu Dragnea despre investirea guvernului Ciucă.

 

Articolul precedentCozmin Gușă prevede că procurorii vor cere ridicarea imunității parlamentare a lui Florin Cîțu
Articolul următorPachetul social al PSD cuprinde: dublarea alocațiilor, creșterea salariului minim, a treisprezecea pensie