PSD trebuie să și schimbe discursul și să nu rămână cantonat doar în problema pensiilor. Tinerii au doar probleme de stânga și PSD trebuie să vină în întâmpinarea lor. Este viziunea primarului Constanței, Decebal Făgădău, președinte și al Ligii aleșilor locali social democrați. Într un interviu acordat pentru Realitateadinpsd, Decebal Făgădău a pledat pentru o repoziționare a PSD, singurul partid din care a făcut parte începând cu 2004. Candidat pentru un nou mandat de primar, Decebal Făgădău își asuma întrutotul identitatea social democrată, dar susține ca tinerii sunt categoria sociala care are cea mai mare nevoie de susținere prin politici de stânga, prin acordarea de facilități și creerea de oportunități.
Lupta pentru majorarea pensiilor este îndreptățită pentru ca , puterea de cumpărare a romanilor a scăzut dramatic. ” Guvernul Orban este mai toxic decât pandemia”, a declarat Decebal Făgădău și a explicat ca situația economica este mai proasta în semestrul al doilea decât în prima parte (în perioada stării de urgenta). și s exemplificat cu contra performanțele ministrului Cîțu în materie de deficite și în ceea ce privește gradul de îndatorare și cursul de schimb valutar. “Respectul pentru seniori te definește ca om, nu ca om politic” a atenționat Decebal Făgădău  și a amintit PNL că s a chinuit să de a jos PSD, deci au obligația de a guverna cu respectarea tuturor legilor în vigoare. În consecință, majorarea pensiilor este un obiectiv important pentru PSD, dar Decebal Făgădău crede ca nu este suficient.  E nevoie de înnoire! Este mesajul PSD de la Malul Mării.
Decebal Făgădău este membru PSD din 2004, a fost consilier local, viceprimar al Constanței aproape doua mandate pentru ca, în 2015, a devenit viceprimar cu atribuții de primar, în urma arestării lui Radu Mazăre, și primar în funcție al Constanței. Este președinte al organizației municipale a PSD și președinte executiv la nivel județean. Spune despre el ca a spus un nu hotărât atunci când i s a propus să devină parlamentar și un da hotărât funcției de primar al Constanței. “Sunt tânăr, om de Executiv, îmi place să fac lucruri”, își confirma Decebal Făgădău dinamismul și hotărârea.

Articolul precedentDecebal Făgădău: am învățat administrație în mandatele lui Radu Mazăre
Articolul următorJOACA POLITICIENII CU NOI ȘOTRON?