După ce Ludovic Orban a susţinut că numirea lui Daniel Zamfir, senator PSD, fost PNL, la şefia Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) ar fi o ”sfidare” a PSD pentru mediul de afaceri, cel propus susţine că nu doar cel mai mare partid îl susţine ci şi opt structuri patronale.

“Cred că pe domnul Orban l-a supărat foarte tare nu că mă susţine PSD, ci că opt structuri din rândul patronatelor, al asociaţiilor de protecţie a consumatorilor, al transportatorilor, al proprietarilor de service-uri mă susţin. Asta este durerea lui cea mare. Şi planul lui de a negocia cu cineva din PSD ca să nu mă susţină cred că e sortit eşecului. Nu am niciun motiv să cred că atât preşedintele Ciolacu cât şi ceilalţi colegi din Partidul Social Democrat nu mă vor susţine, cu atât mai mult cu atât mai mult cât chiar propunerea de a candida la această funcţie a venit chiar de la un membru foarte important al partidului”, a declarat, pentru DC News, Daniel Zamfir.

“Situaţia în domeniul asigurărilor e una groaznică. Acolo e un butoi cu pulbere. Există un lanţ de complicităţi, un mecanism extrem de nociv care face ca noi toţi cei care suntem consumatori şi suntem obligaţi să plătim RCA să fim, până la urmă, afectaţi de lucrul acesta.

La adresa cui să fie sfidarea de care vorbeşte Ludovic Orban? La adresa oamenilor pe care vreau să îi apăr de abuzuri? Dacă ajung la ASF, vreau să fac exact acelaşi lucru: să apăr milioanele de oameni care plătesc asigurări şi care sunt victime ale abuzurilor”, subliniază senatorul Zamfir.

Articolul precedentŞerban Nicolae: Guvernul interzice românilor dreptul la aer liber
Articolul următor100% TU DECIZI! Cum s-a cățărat în vârf baronul “Portofel”, Marian Oprișan