Daniel Băluță este primarul care s-a ocupat de reabilitarea Pasajului Unirii. Într-o postare de pe pagina sa de socializare, edilul PSD al sectorului 4, susține că autoritățile au acționat cu succes în cazul recentului incendiu și pentru că instalațiile de defumare sunt foarte performante.

“Viața oamenilor are și va avea întotdeauna prioritate!

Iar dacă ne referim la Pasajul Unirii, pe care l-am pus în siguranță în această vară, putem spune că investițiile noastre, ale comunității Sectorului 4, și-au atins scopul și anume, protejarea vieților oamenilor și creșterea gradului de siguranță pentru cei care tranzitează acest obiectiv.

În două luni de la redeschidere, Pasajul Unirii a fost supus, cu sau fără voia noastră, unor încercări care i-au testat funcționalitatea și eficiența sistemelor de siguranță.

Fie că ne referim la sistemele de alertare, de detecție și desfumare, care s-au activat automat la momentul incendiului de ieri, sau la respectarea regimului de înălțime, toate aceste lucruri ne demonstrează faptul că specialiștii au anticipat corect necesitatea și utilitatea unor astfel de dotări.

În urmă cu șase luni, în Pasajul Unirii nu exista nimic din toate aceste sisteme de siguranță, iar un incident similar celui petrecut ieri ar fi putut genera o situație diferită.

Tocmai de aceea, toate investițiile comunității Sectorului 4 au și vor avea același scop, de a proteja viața oamenilor”, – a scris Daniel Băluță, pe pagina sa de facebook.  

Articolul precedentKovesi recunoaște că Iohannis i-a cerut demisia de la DNA
Articolul următorCodrin Ștefănescu: îi doresc Ancăi Alexandrescu, de ziua ei, să aibă puterea de-a lupta cu monștrii