Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat printr-o postare pe pagina sa de facebook că în curând se dă în folosință cea mai lungă magistrală de metrou a Bucureștiului, dintre Pipera și Stația Tudor Arghezi.

Mai este puțin până când metroul de pe Magistrala 2, care străbate Bucureștiul de la un capăt la altul, va pleca din Pipera pentru a ajunge la stația Tudor Arghezi.

Însă nu ne oprim aici!

Pentru că, în paralel cu lucrările la noua stație de pe Șoseaua Berceni am trecut deja la modernizarea celor nouă stații de metrou existente în sectorul nostru.

Am început cu Eroii Revoluției, unde, în primăvară, vom da în folosință pasajul subteran pietonal, ce va face legătura cu transportul public de suprafață.

Și vom continua cu punerea în siguranță a celorlalte stații de metrou din Sectorul 4, pentru ca, la final, toate aceste investiții să se completeze între ele, astfel încât toată rețeaua de metrou din sectorul nostru să fie modernizată și pusă la punct,” a mai spus ediul PSD al sectorului 4 al Bucureștiului.

Articolul precedent Gabriela Firea, printre femeile puternice ale anului, la Gala Piața Financiară
Articolul următorDEZVĂLUIRI. Daniel Ghiță: „Se mai pregătește un tun la Transelectrica – 800.000 de euro pentru mașini noi”