Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 al Capitalei, prezent la o emisiune tv, a spus că programul lansat de premierul Florin Cîțu, PNDL 3, este foarte necesar, doar cu condiția ca banii să fie alocați pe proiecte mature.

Acești bani trebuie alocați nu pe criterii discreționare, ci pe proiecte de calitate, pe proiecte mature”, a declarat edilul.

Referitor la faptul că USR-PLUS se arată gata să blocheze bloca programul „Anghel Saligny”, primarul Sectorului 4 a afirmat: „Sunt de acord cu principiul că banii nu trebuie alocați pe criterii discreționare. Este un lucru nu important, ci foarte important, însă fiecare comunitate are particularitățile ei. De exemplu, pentru comunitatea locuitorului Sectorului 4 a fost un efort supraomenesc să asfalteze străzile și să pună apă-canal pe străzile care erau exclusiv cu pământ. Ne-ar fi prins nu bine, ci foarte bine un astfel de program.

Banii ar prinde bine pentru clădirile aflate în risc seismic. “Din păcate, așa cum spunea și domnul Ciucu, sunt comunități în care oamenii nu au curent, nu au apă, nu au canalizare, nu au asphalt,” a mai spus Băluță.

 

Articolul precedentLudovic Orban ar putea cere PSD să susțină PNDL 3
Articolul următorCodrin Ștefănescu: prin operațiunea ”Cîțu-penal,” sistemul îi dă șah lui Iohannis