Dacian Cioloş, liderul Plus, îi provoacă pe Ludovic Orban şi pe Marcel Ciolacu la o discuţie despre viitorul României ş ice va face cu cei peste 70 de miliarde de euro de la UE. 

Partidul lui Cioloş este cotat în marja de eroare. El încearcă să intre în dezbaterea politică pentru a mai creşte interesul pentru partidul său de buzunar. 

“Profitând de această pauză de o țigară de la guvernarea țării, cred că e momentul potrivit să-i provoc atât pe domnul Ciolacu, cât și pe domnul Orban la o discuție serioasă despre ce au de gând să facă cu o șansă imensă pe care Uniunea Europeană a anunțat-o pentru România.

Ce programe au gândit pentru dezvoltarea țării cu cele peste 70 de miliarde de euro care ar putea intra în România în următorii ani?

Care sunt investițiile publice prioritare? Cum facem autostrăzile cât mai rapid folosindu-ne de acești bani?

Pentru că la cum evolueză discursul public la noi parcă văd că unii sau alții își închipuie că banii de la Uniunea Europeană le aparțin și încep să își imagineze tot felul de aiureli în loc să fie atenți și preciși cu proiectele de care România are nevoie ca de o gură de aer.

Ce fel de economie vrem în țara noastră, dacă tot vom reconstrui odată cu ceilalți europeni?

Cum va evolua lumea după această pandemie dincolo de ghidonul în care ne ținem noi nasul ca să nu pierdem subiecte de campanii populiste?

Dacă au curaj și înțeleg subiectul, îi provoc să ne vedem săptămâna viitoare la orice oră, în orice studio de televiziune sau radio, să vorbim despre viitorul țării în acest context.

Discuția despre scrumiere și chefuri poate să mai aștepte”, a scris Dacian Cioloş cu privire la acuzaţiile lansate recent de Ciolacu după fotografia cu Ludovic Orban.

Articolul precedentFostul senator PSD Sorin Ilieşiu cere maghiarilor din România un moment de reculegere pentru victimele hortiste
Articolul următorCUM NE CREȘTEM COPIII?