După îmbarcarea a mii de români în avioanele cu destinaţia Germania, pentru a culege sparanghel, în locul nemţilor, deputatul giurgiuvean Cristina-Elena Dinu susţine că planul naţional al PSD de coronacriză se referă şi la agricultorii români. 

„Marcel Ciolacu a lansat propunerea unei colaborări între toate partidele politice parlamentare pentru realizarea unui Plan Național pentru combaterea efectelor economice și sociale provocate de pandemie.

Din păcate, Ludovic Orban este singurul președinte de partid care a refuzat propunerea noastră, un gest de neînțeles, fiind vorba de o solidaritate politică în favoarea vieții românilor. 

În concluzie, fac un apel către toți românii să cumpere produse fabricate în România, în special legume produse în județul Giurgiu, mai ales că foarte mulți giurgiuveni au beneficiat de programul de susținere a tomatelor elaborat de guvernul PSD. În paralel, cerem guvernului să aplice urgent măsurile propuse de social democrați și de specialiștii în agricultură pentru salvarea producătorilor din domeniul agricol,” mai spune deputatul Cristina-Elena Dinu.

Articolul precedentPSD Bacau: implicare locala versus nepăsare guvernamentala
Articolul următorGabriela Firea continua lupta împotriva coronavirusului