Primarul municipiului Focşani, Cristi Valentin Misăilă, candidat din partea PSD la alegerile locale, a câştigat detaşat un nou mandat, cu peste 3.000 de voturi diferenţă faţă de contracandidatul de la PNL, conform numărătorii paralele a social democraţilor.

“Mulţumim tuturor focşănenilor pentru încrederea acordată. Este o victorie, spun eu, istorică pentru municipiul Focşani. Iată că, împreună cu cei din echipa PSD, am reuşit să dovedim că proiectele noastre, proiectul \”Focşani, Acasă\” a dat rezultate şi va da în continuare rezultate. Ne dorim ca Focşaniul să devină în continuare o metropolă europeană pentru că, iată, au înţeles cel mai bine că toate aceste transformări sunt în beneficiul tuturor foscşănenilor. Vă mulţumesc încă o dată tuturor celor care aţi avut încredere în echipa noastră”, a declarat Cristi Misăilă.

Primarul municipiului Focşani şi-a exprimat speranţa că PSD va câştiga şi la Consiliul Judeţean Vrancea.

“Sperăm să câştigăm şi Consiliul Judeţean, pentru că ne dorim să facem o echipă să dezvoltăm nu numai Focşani, să dezvoltăm tot judeţul Vrancea. Mulţumim tuturor”, a spus Misăilă.

Potrivit numărătorii paralele a PSD, Cristi Misăilă a câştigat alegerile în Focşani cu peste 3.000 de voturi faţă de următorul candidat, Valentin Resmeriţă, de la PNL.

AGERPRES 

Sursa foto: Cristi Valentin Misăilă/Facebook

Articolul precedentIonuț Pucheanu a câștigat fără probleme Primăria Galați pentru al treilea mandat
Articolul următorTULCEA: Horia Teodorescu și Ștefan Ilie, câştigători de noi mandate