Desemnat în urma cu numai câteva zile drept candidat al PSD la Consiliul Județean Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan transmite un mesaj fără echivoc: liderul este cel care trage pentru echipa! Mesajul este cuprins într un clip cu protagoniști canini încărcat pe pagina personala de Facebook a  social democratului Corneliu Ștefan. “Liderul este cel care vede drumul, merge pe drumul bun și îl arata și celorlalti” este mesajul explicit care face diferența dintre munca de echipa a liderului și competiția egoista a șefului. Mesajul lupului tânăr de la PSD îl vizează indeosebi pe “fugarul”  Adrian Tutuianu, dar și formațiunea Pro România ca atare.
De menționat ca într o emisiune televizata, președintele PSD, Marcel Ciolacu, i a cerut liderului Pro România, Victor Ponta, sa nu uite de unde vine și sa se comporte corect fata de PSD dacă vrea sa rămână în relații cordiale cu social democrații.
De precizat ca în aceste zile se discuta intens despre constituirea unei stângi unite, dar PSD cere “corectitudine” din partea foștilor colegi în negocierile purtate.

Articolul precedentPNL și PSD sunt 2 elefanți în politică romaneasca
Articolul următor100% TU DECIZI! Valer Dorneanu, șeful deputaților când se nășteau baronii. Șeful CCR, în Rusia pe banii românilor