Într-o postare pe pagina sa de socializare, președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, anunță că animozitățile din cadrul filialei județene au dispărut odată cu alegerile locale.

Încheiem astăzi un an dificil, un an plin de provocări, atât din punct de vedere politic, dar și administrativ.

A fost pentru prima dată în istoria acestei organizații când, în competiția internă, erau înscrise două echipe, a spus actualul președinte al Consiliului Județean.

“Alături de Titus Corlăţean și Daniel Cristian Stan, împreună cu o echipă puternică de parlamentari și vicepreședinți, primari, consilieri locali și județeni, am câștigat alegerile din cadrul organizației, schimbarea fiind cerută de membrii partidului, dar și de dâmbovițenii care nu se mai simțeau reprezentanți de PSD Dâmboviţa.

Forța dată organizaţiei de transformările petrecute la începutul acestui an s-a putut vedea cel mai bine în alegerile locale din luna septembrie. PSD Dâmboviţa a câștigat 63 de primării, majoritatea în Consiliul Județean Dâmbovița, dar și funcția de președinte al acestuia. Rezultatele din septembrie ne-au poziționat pe locul 3 în Regiunea Sud-Muntenia.

Alegerile parlamentare aveau să ne confirme că PSD Dâmboviţa este pe drumul cel bun. Datorită proiectelor noastre, organizația s-a situat pe locul 4 la nivel național ca procente obținute, iar în Parlamentul României, Dâmboviţa are o echipă a PSD compusă din 4 deputați și un senator.

Totul se datorează muncii de echipă, iar noi, anul acesta, am demonstrat că suntem alături de dâmbovițeni! Toate propunerile și proiectele noastre au ca fundament nevoile reale ale oamenilor”, a conchis liderul dâmbovițean al PSD.

Corneliu Ștefan este unul dintre cei mai tineri președinți de Consiliu Județean.

 

Articolul precedentMinistrul Justiției adresează rugăminți Italiei, în speranța că ne dă fugarii înapoi. Chiar și pe prințul Paul
Articolul următorMarcel Ciolacu: Guvernul Țepelor i-a păcălit cu cinism pe copiii țării cu alocațiile