Candidata pluseristă de la sectorul 4, Simona Spătaru, se laudă peste tot că are peste zece ani experienţă în dosarele de achiziţie ale mai multor instituţii de stat. 

După ce nu a mai lucrat la SCPA Ceparu şi Irimia cu sediul în Mihăileanu, colţ cu Băsescu,și-a înființat un cabinet personal, în care a activat până anul trecut și, prin care a reprezentat interesele unor firme dubioase. Mai exact, un client fidel al avocatei a fost LIBRO EVENTS, celebra firmă care i-a organizat primarului PSD, Daniel Florea, paranghelia din 2018 de 3,3 milioane de lei.

SCPA Ceparu şi Irimia apare în dosarul făcut de DNA directorului Portului Constanţa care a fost acuzat că a plătit servicii de consultanţă juridică ilegale de peste 250.000 de lei.

 „Primarul Daniel Florea (PSD) a pus în scenă un spectacol faraonic pentru aniversarea a jumătate de secol de existenţă a Sectorului 5: 30.000 de fotografii gratuite pentru public, 15.000 de brelocuri şi tot atâtea brăţări fosforescente, 8.000 de tricouri, 3.000 de șepci, o zona gastronomică, scenă impresionantă şi artişti de top, printre care Dan Bittman, 2.000 de porţii de mâncare, 3.000 de sandvișuri servite gratuit,12 standuri pentru distracţia copiilor, 70 de pancarte şi 5.200 de baloane cu heliu. Centrul Cultural şi Pentru Tineret „Ştefan Iordache”, instituţia care a organizat în numele primăriei evenimentul, a ales o firmă de curăţenie să se ocupe de întreaga manifestaţie.

Libro Events are la activ mai multe contracte cu statul, iar pentru spectacolul din Sectorul 5 a fost singura candidată. A depus documentele cu o oră şi jumătate înainte de deschiderea ofertei şi a încasat pentru prestaţie 3,3 milioane de lei.”, scria G4media.ro 

Firma Libro Events a avut contracte grele și cu Metrorex și Aeroportul Otopeni.

Articolul precedentAdrian Năstase demască publicitatea electorală mascată de la DIGI TV
Articolul următorIP ȘI TRĂZNEA,DOAR NIȘTE UATuri?