Reprezentanții Coaliției PSD-PNL fac ultimele calcule înainte de a ieși cu lista candidaților pentru București. Lucrurile nu sunt deloc simple, dacă este să ne uităm la valul de ședințe care au avut loc în ultimele ore. Potrivit celor mai noi scenarii, PNL ar puntea să dea candidatul pentru Primăria Sectorului 1, condusă în prezent de Clotilde Armand, iar PSD pe cei pentru sectoarele 2 și 5, la cârma cărora se află Radu Mihaiu și, respectiv, Cristian Popescu Piedone. 

Coaliţia de guvernare analizează, marţi, varianta ca PNL să aibă candidatul la Primăria Sectorului 1, iar PSD candidaţii la Sectoarele 2 şi 5, au precizat surse citate de Realitatea PLUS. Liderii coaliţiei au discutat, marți, la Palatul Victoria variantele de candidaturi comune pentru primăriile de sectoare, după ce au decis deja candidatul comun la Primăria Generală, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu. De altfel, medicul a şi venit la şedinţa coaliţiei de la Palatul Victoria. Astfel, liberalii ar urma să dea candidatul pentru Primăria Sectorului 1, în timp ce PSD ar putea veni cu candidaţii pentru sectoarele 2 şi 5. Decizia nu este însă finală.

Articolul precedentŞedinţe cruciale la filialele din Capitală ale PNL şi PSD pentru validarea propunerilor de candidaţi comuni pe Bucureşti
Articolul următorCătălin Cîrstoiu va fi anunțat astăzi candidat comun pentru Primăria Generală