Marți, 16 ianuarie 2024, conducerea Partidului Social democrat a ales să se solidarizeze cu ministrul Sorin Grindeanu, care a fost în ultima vreme criticat intens de transportatori și fermieri, punctele acestora de vedere fiind preluate de întreaga presă, dar dezbătute mai intens în platourile televiziunii de știri Realitatea Plus.

Printr-o decizie fără precedent în istoria recentă, PSD a decis ca, în plin an electoral, în care vom avea patru runde de alegeri, membrilor acestui partid să le fie interzis să mai apară pe platourile respectivei televiziuni de știri, iar miniștrii nu au voie să răspundă la întrebări pe care le adresează cetățenii prin intermediul reporterilor TV.

Clubul de Presă consideră acest act un atac extrem de grav la adresa libertății presei și îl somează pe domnul Marcel Ciolacu, președintele PSD, să ia măsurile necesare pentru a revoca de îndată această măsură abuzivă.

Articolul precedentPSD supune presa din România unei presiuni politice fără precedent. AUR: „Cerem demisia sensibilului și arțăgosului domn Grindeanu!”
Articolul următorAnca Alexandrescu a anunțat bomba de presă a momentului. PSD renunță la embargoul asupra Realitatea Plus. Ciolacu, Firea și Grindeanu vor veni la Culisele Statului Paralel