Europarlamentarul PSD, Claudiu Manda, răspunde la trimiterea sa în judecata printr-o amplă postare pe pagina personală de socializare. Claudiu Manda respinge toate acuzatiile ce ii sunt aduse și atrage atenția ca dosarul este instrumentat de procurorul Jean Uncheșelu, “beneficiar al culoarelor din Justiție, pentru care nu contează probele și adevărul, ci aparențele”.
Claudiu Manda atrage atenția că faptele incriminate sunt de acum 6 ani, cercetarea s-a făcut la momentul respectiv și a durat 6 ani pana la trimiterea în judecata a dosarului. Europarlamentarul social-democrat califica rechizitoriul drept o compunere școlarească bazată pe depoziția unei persoane căreia i s-ar fi promis condamnarea cu suspendare în schimbul învinuirii sale. Este vorba de un fost coleg din PSD, trecut la PNL, în numele căruia pierde alegerile pentru funcția de primar al localității Bratovoiesti la alegerile din 2020. Claudiu Manda arată în postare ca a adus PSD sute de mii de voturi în județul Dolj, în comparație cu cele 65 de voturi pe care “și le-a” dorit, dar nu le-a obținut” prin comiterea presupusei infracțiunii de obținere de foloase necuvenite.  
Este de menționat ca europarlamentarul PSD este acuzat ca ar fi intervenit pentru mai mulți localnici beneficiari pe nedrept  ai venitului minim garantat în scopul obținerii de voturi în alegerile locale pentru Marin Ion. În postarea sa, Claudiu Manda arata ca persoana respectiva, a candidat si a pierdut atât în 2016, cât și în 2020, doar că nu din partea PSD, ci din partea PNL, prin urmare nu avea de ce să intervină în favoarea sa în calitate de președinte al PSD Dolj.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMihai Tudose:cetățeanul își pierde încrederea în stat. În loc de guvern avem un incubator de afaceri
Articolul următorSorin Grindeanu reaprinde fitilul USR+ Ana Munteanu în mâinile ministrului de Interne