PSD face glume corozive pe seama inaugurării magistralei de metrou Drumul Taberei de către primii liberali în stat. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, crede ca linia de metrou a fost terminata mai demult, dar s a amânat inaugurarea pentru a doua jumătate a campaniei electorale, când “domnul președinte, Klaus Johannis, a venit cu doamna Orban”.
Într o nota la fel de acidă, fostul contracandidat al lui Marcel Ciolacu la întâia funcție în partid, Eugen Teodorovici, a găsit imnul noii magistrale subterane: “Stima noastră și mândria: PNLul și HOȚIA!”
Pare ca cei doi social democrați și au regăsit umorul în tandem după o discuție la care au îngropat securea războiului și s au hotărât să ducă lupta pe baricada PSD. Avem nevoie de toate forțele partidului în jurul mesei în competiția asumată pe cont propriu, a arătat Marcel Ciolacu și a adăugat că Eugen Teodorovici este “un patriot” și va avea un loc rezervat pe listele parlamentare.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPentru ca este clientul băncilor, ministrul Cîțu a dat cu piciorul la 2 miliarde de euro, împrumut cu dobândă 0
Articolul următorMarcel Ciolacu cere DNA să se autosesizeze în speţa Nicuşor Dan – trafic de influenţă