Partidele sunt entități de drept public, conform legii. Nicio altă instituție nu-i poate schimba structura de conducere. Asta se înțelege din legislația specifică.

Subconștientul l-a trădat pe Marcel Ciolacu. Prezent la o emisiune tv, a anunțat că el va demisiona dacă i se va face un dosar penal. Vrând să zică că el nu e Florin Cîțu, s-a desconspirat. Ca om al sistemului știe că lui nu i se va face dosar penal. Penali sunt doar cei care au supărat sistemul. Ca urmare, nu va fi nevoit să demisoneze. Logic.

Marcel Ciolacu, fără să vrea, a scos porumbelul. Dacă sistemul, o entitate de drept privat, vrea să plece un lider îi deschide un dosar penal. După logica lui Ciolacu trebuie să demisioneze.

Eu nu pricep. Dacă un  congres legal constituit te-a pus președinte, cum să pleci la voința unui outsider?

În Premier League, a fost introdus un fel de ritual, ca fotbaliștii să îngenuncheze în semn de apreciere față de Black Lives Matter (BLM) înainte de meci. Naționala Poloniei a refuzat gestul înaintea partidei cu Anglia.

Fostul portar Jan Tomaszewski a apărat onoarea naționalei Poloniei, acuzată că nu a îngenunchiat la un meci similar. “Națiunea poloneză nu a îngenunchiat niciodată în istorie și nu va îngenunchia în fața nimănui.”

Prin deducție logică, Marcel Ciolacu ar îngenunchia națiunea pesedistă, dacă i s-ar cere de un for extern.

Trăim vremuri magice. Rând pe rând colaboraționiștrii se desconspiră. Mai sunt civili prin structurile de comandă ale statului român?

Articolul precedentCiolacu ii plânge pe luberali:ce blestem să aibă de ales între Cîțu și Orban!
Articolul următorCe încredere mai au românii în premier după scandalurile în care este implicat – Sondaj INSOMAR