Într o declarație de o vehementa fără precedent, președintele PSD, Marcel Ciolacu, le cere liberalilor sa nu mai minta și sa și facă treaba în loc sa pună bețe în roată celor care se lupta  pentru cetățeni.
Neispraviti, mincinoși, incompetenți, hoți sunt cuvintele dure la adresa liberalilor, acuzați ca au făcut o afacere de partid din cazarea persoanelor pe perioadă carantinei în diferite unități hoteliere și pentru care sunt avertizați ca va veni ziua tragerii la raspundere. Cel care a determinat furia liderului social democrat este Florin Roman, dar Marcel Ciolacu remarca situația dezastruoasa din județele dominate de liberali în primarii și consilii județene, dezastru în antiteza cu modul responsabil în care aleșii locali al PSD au gestionat criza.
“În Suceava, Timiș, Arad, Brașov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt #focare de infecție necontrolate unde mor oameni și tu dai vina tot pe PSD?! Nu ți e rușine?! Mor oameni, neispravitule, pentru ca PNL este incompetent și nu face nimic!
Uita te în Maramureș, Bistrița, Galați, București, Iași, Buzău, Sălaj, Dolj, Neamț sau multe alte județe sa vezi ce au făcut primarii noștri și presedintii de CJ! Au alocat de urgenta bani și au cumpărat aparate de testare PCR, dar și teste și echipamente de protecție, au dezinfectat localitățile și au luat masuri reale în sprijinul populației. Totul, fără niciun sprijin de la #guvernuldeincomoetenti” se arata într o declarație politica a liderului PSD.

Articolul precedentFirea cere implicarea CSAT în otrăvirea aerului din Capitala
Articolul următorCum ne salvam din toamna ? (5) Cu CREIER, BANI si SOLIDARITATE! Romania nu mai are … Solidaritate de grup mic in presa,cum se poate si ce va genera