După apariția imaginilor în spațiul public cu Clotilde Armand în sala în care se aflau depozitate buletinele de vot de la alegerile locale din sectorul 1 al Bucureștiului, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut aseară demisia lui Clotilde Armand şi anchetarea sa de către procurori.

”Demisia Armand! Şi apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înţelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preţ desfiinţarea SIIJ!!! Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?! Asta nu mai e o problemă a sectorului 1, ci a democraţiei romaneşti”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu și-a exprimat încrederea încă o dată în justiție și că procurorii vor deschide un dosar penal pe numele actualului primar al Sectorului 1.

PSD Sector 1 a demarat procedura de strângere de semnături printre locuitorii sectorului pentru demiterea lui Clotilde Armand.

După renumărarea voturilor, fostul primar PSD Dan Tudorache a obținut peste o mie de voturi în plus, în procesul electoral. Se așteaptă pronunțarea justiției independente.

Articolul precedentPSD Timiș ține cu Alin Nica la alegerile de azi din organizația județeană a PNL
Articolul următorCOMBAT SAU NON COMBAT?