Premierul Nicolae Ciucă a numit o duzină de secretary de stat. Printre acestea se află și propunerea lui Mihai Fifor, președintele PSD Arad, Ottó Szép, un magistrat de carieră, ieșit recent la pensie.

Sandor Ottó Szép şi-a început cariera de judecător în luna decembrie 1996, la Judecătoria Arad, unde a fost magistrat până în anul 2004, de când şi-a continuat activitatea la Tribunalul Arad, până în decembrie 2021.

A ocupat funcţia de preşedinte al Secţiei Civile din cadrul Tribunalului Arad, în perioada 2010 – 2012, iar între anii 2013 – 2018 a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Arad. Începând cu 1 iulie 2018 şi până în 23 decembrie 2021 a fost preşedinte al Tribunalului Arad.

“A fost indiscutabil unul dintre cei mai vizibili conducători al instanţei arădene, în perioada cât s-a aflat la conducerea ei a reuşit să propună şi să deruleze investiţii care au modernizat esenţial structura interioară a clădirii şi a girat implementarea la nivel local mai întâi, apoi la nivel naţional, aplicaţii IT esenţiale pentru modernizarea instanţelor din România”, se arată în comunicatul transmis de PSD Arad.

 

Articolul precedentSorin Grindeanu va coordona zece ministere
Articolul următorAdrian Chesnoiu a reușit să promoveze legea care să susțină asocierile gospodăriilor țărănești