Miron Mitrea a comentat la Realitatea PLUS în cadrul emisiunii Culisele Puterii cifrele din ultimele sondaje politice date publicității.

“Văzând sondaje on house, adică făcute de cei care participă, văd în ultima vreme o folosire intensă a sondajelor de opinie ca să manipuleze votul, e o chestie firească până la urmă.

În niciun caz nu e Sosoacă de talia lui Drulă, lucrurile sunt mai complexe.

Eu am ajuns în situația în care când mă uit la un sondaj de opinie pot să spun cine l-a comandat.

Mircea Geoană are o șansă, dar nu cred că va intra în turul 2″, a declarat Miron Mitrea.

În plus, Mitrea a mai comentat și ipoteza susținută de Cozmin Gușă cum că Mircea Geoană ar încerca să-l saboteze pe Iohannis în încercarea de a obține o funcție la NATO:

“Nu cred că Geoană are tupeul să îl saboteze pe Iohannis. Nu cred că Mircea Geoană are vreun cuvânt de spus în alegerea viitorului secretar general NATO. E greu de spus, în mod evident Klaus Iohannis și-l dorește la Cotroceni pe Nicolae Ciucă.

România trebuie să dea o lecție de maturitate politică, stabilitate, presiunea externă majoră de la toți aliații noștri e să mergem într-un mod corect, să meargă PSD-ul cu PNL-ul. Acum, dacă Klaus Iohannis reușește să ajungă la NATO nu depinde nici de mine, nici de Gușă, nici de nimeni. În funcție de cum vor merge tatonările. Nu ar fi nicio surpriză să apară un alt secretar general decât cele două nume care se discută. Poate are dreptate domnul Gușă: Mircea să fie atât de mic încât să îl atace pe Iohannis”, a declarat Mitrea.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentAmbasadorul Israelului în România, interviu extraordinar la Realitatea Plus: „Am știut că va urma ceva. Va fi pace doar dacă punem punct Iranului. A condamna nu este suficient”
Articolul următorMiron Mitrea: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă trebuie să găsească un ministru bun la Sănătate!