Aseară, pe două posturi de televiziune diferită, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au anunțat că PSD intenționează să depună o moțiune de cenzură.

„Am început negocierile si cu AUR si cu independentii. Nu cred că minoritătile vor mai sustine mult timp Guvernul. Nu stiu nici UDMR, cât va mai sta să facă parte din acest Guvern”, a declarat Marcel Ciolacu.

Anterior, secretarul general PSD Paul Stănescu a spus la Antena 3 că partidul vrea să depună o moțiune de cenzură „mai spre finalul actualei sesiuni parlamentare”. „Trebuie să ai o majoritate critică. Discutăm cu fiecare parlamentar în parte şi de la minorităţi şi de la partide. În momentul în care ne apropiem cu o masă critică, adică suntem aproape de numărul de voturi ca moţiunea de cenzură să treacă, sigur că vom veni în Parlament cu aşa ceva, pentru că este un atribut al opoziţiei şi putem să facem lucrul acesta”, a declarat Stănescu la Antena 3.

 

Articolul precedentSute de lei în plus pentru pensionari! Anunțul a fost făcut azi de directorul de la Pensii, Daniel Baciu
Articolul următorPaul Stănescu explică de ce PSD nu va scoate românii în stradă