Odată cu demisia lui Sorin Grindeanu de la şefia ANCOM, instituţie care reglementează piaţa telecomunicaţilor şi cu modificarea legii de organizare a instituţiei, comisiile de specialitate au propus plenului Parlamentului 4 nume.
Forul reprezentativ l-a ales, prin vot, pe avocatul Vlad Ştefan Stoica, fost preşedinte onorific al Asociaţiei pentru promovarea principiilor sociale şi democratice ale tinerilor din România, numit de premierul Victor Ponta la conducerea Cancelariei primului-ministru.
Pentru miliardarul Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, Vlad Stoica era un fel de furier. Plimba hârtii de la o instituţie la alta, potrivit jurnalistului de investigaţie Mihai Craiu.
Candidatul PSD ar fi fost Manuela Catrina. Preşedintele Marcel Ciolacu a lăsat de la el, pentru a-i face pe plac lui Victor Ponta, astfel relaţiile dintre cei doi fiind aparent mai strânse.
Alte surse susţin că însuşi Sorin Grindeanu l-a propus în locul lui pe Vlad Stoica.
Miza acestei poziţii cheie în administraţie este deţinerea controlului acestei autorităţi care reglementează piaţa de 3,5 miliarde de euro a comunicaţiilor şi care va şi organiza viitoarea licitaţie 5G.

Articolul precedentAdrian Năstase, despre cum ar trebui să arate listele electorale
Articolul următorGabriela Firea: O adunătură de politruci care a venit la putere doar cu scopul îmbogățirii!