Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a anunţat miercuri că, după cinci ore de dezbateri, fermierii din Botoşani şi Timiş au înţeles că în bugetul Ministerului există bani pentru toate problemele lor, iar prin actele normative adoptate şi pe care Guvernul le va adopta în săptămânile viitoare, vor fi rezolvate revendicările acestora.

„Discuţii cu fermierii din Botoşani şi Timiş! După cinci ore de dezbateri, fermierii din Botoşani şi Timiş au înţeles că în bugetul Ministerului există bani pentru toate problemele lor şi că prin actele normative adoptate şi pe care le vom adopta în săptămânile viitoare, vom rezolva revendicările lor”, a scris Florin Barbu, miercuri pe Facebook.

Acesta a mai spus că se bucură că „dialogul a fost soluţia şi le-am promis că vom avea o comunicare mult mai bună, prin comunicate de presă cât mai explicite şi întâlniri periodice”.

„Sunt alături, ca întotdeauna, de fermierii noştri şi le mulţumesc tuturor pentru răbdare, munca depusă şi implicare!”, a conchis ministrul Agriculturii.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPSD, cel mai afectat de protestele din ultima perioadă
Articolul următorGabriela Firea: Oricine știe să cheltuie, dar nu oricine este în stare să atragă bani pentru comunitate. Echipa social-democrată a demonstrat că poate