Protestele consilierilor USR-PLUS și PNL, care au pierdut majoritatea în Consiliul Local al Sectorului 4, după “executarea” viceprimarului Robert Cristian Florea, fost PNL, ating noi culmi ale ridicolului.

Dacă în campania electorală, candidata forțelor de dreapta, Simona Spătaru, a pierdut la scor alegerile, iată că acum în calitate de senator, vede altfel lucrurile. Crede că mandatul e dat de alegători pentru împotriviri de orice formă.

În campania pentru alegerile locale, Spătaru se  lăuda că va construe o pasarelă, totat inutilă spre așa numita Deltă Văcărești, de fapt o groapă lăsată de Ceaușescu, unde s-a format un microclimate, dar fără râși, doar cu păsări călătoare

“Vrem să facem acolo o pasarelă frumoasă și să existe această legătură pietonală între spațiile verzi din sector. Să te poți plimba dintr-un parc în altul, dinspre Lipscani, dinspre partea de centru a orașului”, spunea candidata la fotoliul de primar al Sectorului 4, umilită de alegători.

Vârâtă în Senat, pe listele USR, aceasta continuă să lupte contra intereselor locuitorilor sectorului 4. Același personaj care a fost prinsă conducând cu alcool la bord.

Pe paginile de facebook ale pierzătorilor majorității e agitație mare împotriva pasarelei înspre Parcul Tineretului, necesar pentru fluidizarea traficului.

Duminică, atunci când doamnele de condiție stau cu familiile, Alina Pop de la USR și Diana-Ștefana Baciuna de la PNL s-au gândit că mai bine le stă cu o pancartele în stradă, decât să facă de-ale guri prin bucătărie. Ele purtau pancarte cu nu vrem PASARELE.

Dar în urmă cu șase luni susțineau ideea de PASARELĂ.

„Opoziție, contre și piedici vor fi mereu. Noi, însă, vom trece peste ele și vom face din Sectorul 4 capitala Bucureștiului. Aceasta investiție va fluidiza traficul în zonă, care, mai ales în orele de vârf, este extrem de aglomerat. Mai important, va oferi siguranță tuturor pietonilor care o tranzitează. Aici, indiferent de anotimp, dar mai ales vara, întâlnim copii pe bicicletă, role sau skateboard, care trec strada în viteză, fără să se asigure, chemați de verdele și aerul curat al parcului. Pasarela va fi dotată cu lifturi și scări rulante, așa încât și cei de o vârstă înaintată, persoanele cu cărucioare sau cei cu handicap o vor putea folosi în siguranță și cu maxim de confort”, a anunțat Daniel Băluță, pe pagina lui de Facebook.

Pe internet s-a lansat un mișto colectiv la adresa duduilor împotriviste.

Foto: Alina POP (USR-PLUS), nou secretar de stat și Diana Ștefana Baciuna, consilier PNL, colocatara președintelui PNL sector 4, Pavel Popescu.

Articolul precedentCozmin Gușă l-a visat pe Liviu Dragnea
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 20 martie 2021