Într-o postare cu titlul: “Tătarule, vei da socoteală pentru crime și jaful organizat!’, Aurelian Bădulescu, președintele PSD sector 3, a compus un rechizitoriu în câteva puncte a activității ministrului sănătății Nelu Tătaru, pe care-l acuză că s-a încuiat în birou cu secretarele.

“Care reformă în sănătate, domnule Iohannis? Cu Nelu Tătaru, poreclit Nelu Apendice? Păi, ‘mnealui nu opera decât apendicite la Spital la Huși, că de altceva nu era în stare.
Junghiul ăsta, numit ministru într-o perioadă de maximă contagiune, nu e în stare să-și conducă ministerul, darmite un sistem medical național. De când e pe mandat (nu de ascultare) a avut grijă doar cum să-și pună „nepoata 1” pe post de secretar general, cu singura pricepere a dereticatului sub mese, iar “nepoata 2”, șefă de cabinet. Sigur că gradul de rudenie e o metaforă. Cunoscătorii știu ce misiune au angajatele,” a scris Aurelian Bădulescu pe facebook.
Acesta a mai anunțat că de când e ministrul sănătății, Tătaru n-a organizat niciun Consiliu Științific, el consultându-se mai mult cu “nepoatele.”
“LuCOVIDE, îl mai ții mult pe distrusul ăsta sinistru?” mai întreabă retoric Bădulescu.

Articolul precedentGabriela Firea: oamenii și-au pierdut răbdarea
Articolul următorCristian Socol: într-un an, guvernul României s-a împrumutat cât în 22 de ani