Secretarului General al Guvernului Orban nu i este necunoscuta firma din Uzunu – Giurgiu, beneficiara a contractului de 11 milioane de lei cu Ministerul Sănătății. Într o investigație jurnalistica realizata de colegul nostru Alexandru Cautis, Antonel Tănase recunoaște ca prin firma proprie a avut relații comerciale cu o alta firma din grupul Sanimed, controlat de Cătălin Hideg.

Secretarul  general al Guvernului recunoaște ca a derulat un proiect pe fonduri europene cu doamna Adina Mihai, din cadrul Medicament, firma din grupul Sanimed. Contactat telefonic, Antonel Tănase a afirmat răspicat ca a intrat în acest parteneriat prin firma sa Cont Consulting&Services și se apară naiv ca nu a știu ca Romwine&Cofee are drept obiect de activitate comercializarea de băuturi alcoolice și cafea. Firma Romwine&Cofee a primit prin încredințare directa de la Guvernul Orban contractul de achizitie măști și mănuși de protecție.
Amintim ca Antonel Tănase este un om de baza al actualului premier, fiind la acest moment și trezorierul PNL.

În perioada în care Ludovic Orban a condus ministerul Transporturilor, Antonel Tănase era secretarul general al ministerului. De ce în apărarea lui spune ca nu știa de comercializarea de spirtoase este greu de spus atâta timp cât nimeni nu l a acuzat ca ar fi pus ceva deoparte pentru primul-ministru.

Articolul precedentPresa scrisa
Articolul următorO Gluma Sinistra