Anca Alexandrescu, moderatorul emisiunii “Culisele statului paralel” de la Realitatea Plus, a spus că nu crede în șansa partidelor mici, pentru că între suveraniști există disensiuni. Mai mult, există personaje care vor să-l sugă de bani pe Liviu Dragnea.

Întrebată de către Cozmin Gușă despre cum i se pare acum fostul lider PSD, mai seamănă cu cel de dinainte de pușcărie, ea a răspuns că e neschimbat, dar există oameni care vor să-l bage într-o serie de combinații.

Gușă a dezvăluit că Dragnea s-a dus peste Simion să-i ceară o fuziune Alianța pentru Patrie (APP) -AUR, iar liderul acestui partid l-a refuzat.

Anca Alexandrescu nu cred că Liviu Dragnea vrea o fuziune cu AUR. Sunt multe personaje care vor să folosească încrederea publică.

“Sunt unele personaje care vor să sugă de la Liviu Dragnea sau să-l bage în niște combinații,” a mărturisit fosta consilieră a lui Liviu Dragnea, astăzi una dintre „cele mai prizate” producătoare de emisiuni, cu un rating care depășește uneori concurența.

Există, conform aprecierilor sale, două tabere în jurul lui Dragnea. Una care vrea să-i strice jucăriile și alta să-l sugă de bani. Recunoaște însă că între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu sunt o serie de tensiuni.

“Nu vor putea să-l mulgă pe Liviu Dragnea de bani” – este concluzia Ancăi Alexandrescu de la emisiunea moderată de Cozmin Gușă la Gold FM.

citește și: Două curente de gândire în Germania: Pacifism și intervenție. Herta Müller pledează pentru sprijin militar acordat Ucrainei

Cât despre AUR, spune că nu-l îl va mai invita pe George Simion pentru că prea s-a îndepărtat de la tema din campania electorală, spunând că i-a recomandat să renunțe la agresivitate și să nu mai fugă după audiențe. Totodată, Anca Alexandrescu (fostă consilieră de comunicare la mai mulți primari și prim miniștri), recunoaște că și Simion s-a încercuit de oamenii dubioși care au dus pe alții la ruină.

 

Articolul precedentDaniel Băluță invită bucureștenii la Casa Memorială Tudor Arghezi
Articolul următorCodrin Ștefănescu susține că tefeliștii merită să ducă o viață mai grea